Webshop Atelier Éco: hoe werkt het?

Hoi!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om iets aan te kopen bij Atelier Éco.

 

Het is niet altijd makkelijk om door de bomen het bos te zien met al die ecologische webshops. Daar wil ik een oplossing voor bieden.

Wil je graag een advies op maat? Neem dan contact met me op via de contactpagina.

 

Leveringstermijn

Ik ben een kleine onderneming die net gestart is. Om de risico’s zo laag mogelijk te houden, werk ik op basis van pre-order. Je plaatst een bestelling bij mij, en ik maak jouw bestelling klaar. Ik heb een kleine stock en soms zal je iets langer moeten wachten op je bestelling. Het kan soms een week duren voor je bestelling bij me vertrekt. Je krijgt je bestelling wel altijd zo snel mogelijk.

 

Verzending

Je kan kiezen om te verzenden via de post (gratis vanaf 100 euro) of om het gratis te komen ophalen bij mij thuis in Rijkevorsel.

 

Betalen

Betalen kan op dit moment alleen via overschrijving. Als je je bestelling komt afhalen, kan dit ook via Payconiq. 

 

Heb je nog vragen? Contacteer me dan via de contactpagina.

 

Lieve eco-groetjes!