Wellness tools

Wattenschijfjes of watjes gebruik je vaak maar één keer en je gooit ze weg. Dit zorgt voor een enorme afvalberg. Waarom niet kiezen voor een duurzaam alternatief, zoals een wasbaar wattenschijfje?

Speciaal voor jou ging ik op zoek naar het beste wattenschijfje dat er bestaat zodat ik je zelfs niet meer hoef te overtuigen om de single-use wattenschijfjes te laten liggen. Pauline, een ontwerpster met een hart voor de natuur, ontwikkelde de zachtste herbruikbare wattenschijfjes die je ooit hebt gezien of gevoeld. Ze noemt ze haar "pancakes" omdat ze een beetje lijken op de dikke pannenkoeken.

Met 10 cm diameter heb je met één doekje genoeg om je make-up te verwijderen én je huid te reinigen. Het lijken wel wolkjes. Daar komt nog bij dat ze gemaakt worden in Franse ateliers op basis van 80 %  katoen en bamboe en 20 % polyester, gecertifieerd met het label Oeko-Tex Standart 100. Pure verwennerij! 

 

 

Wellness edelsteen roller in echte edelsteen 

Rolbewegingen op de huid stimuleren de bloedcirculatie en het lymfestelsel. de steen regenereert en kalmeert de opperhuid. Masseren doe je best na het aanbrengen van olie of crème om de voordelen van je producten te versterken. 

Gemaakt van roestvrij staal en échte ethisch geproduceerde edelsteen die met de hand werd geselecteerd op een milieuvriendelijke manier.

 

  • Rozenkwarts: steen van de schoonheid, verstevigende en anti-aging eigenschappen
  • Bergkristal: steen van helderheid en glow, stimuleert ons innerlijk licht en verspreidt onze schoonheid
  • Zwarte obsidiaan: steen van bescherming en genezing, littekens
  • Witte jade: brengt de huid in balans, glans